PARTNERI: Prihlásenie | Registrácia | Objednávka

Články

Tagy

V ABWlande sme tu pre vás!

Zdravie je pre nás prvoradé, no zároveň si myslíme, že úpravy v okolí domovov by mali byť našim zákazníkom umožnené aj v tomto období. Za prísnych bezpečnostných podmienok sme preto opäť otvorili prevádzku ABWlandu aj spolu s odborným poradenstvom.

Ak zvažujete výber novej betónovej exteriérovej dlažby či výmenu plota, isto sa zhodneme v tom, že takú zásadnú zmenu je nevyhnutné konzultovať s odborníkom. Rozhodli sme sa preto opätovne sprístupniť našu predajňu ABWland počas pracovných dní i cez víkend. Súčasne si plne uvedomujeme hrozbu, ktorú predstavuje ochorenie COVID-19, preto bude všetko prebiehať za prísnych bezpečnostných opatrení.

Ideálne by bolo, keby sa zákaznícke konzultácie dohodli vopred – buď mailovo, alebo telefonicky. Podmienkou vstupu do spoločnosti ABW, ako aj showroomu, bude následne nasadenie ochranného rúška alebo respirátora. V prípade platby aj naďalej uprednostňujeme úhradu kartou, ak však nie je iná možnosť, akceptujeme aj hotovosť.

Kedy nás môžete navštíviť?

V spoločnosti Austrian Beton Werk sme tu pre vás počas pracovných dní v časoch:

PO – PIA: od 7:00 do 17:00 hod.

Zároveň je pre verejnosť otvorená aj naša výstavná plocha ABWland, a to v časoch:

PO - PIA: od 7:00 do 19:00 hod.

SO - NE: od 8:00 do 19:00 hod.

Znovu vám ochotne poradíme

V priebehu pracovných dní môžete zakúpiť náš tovar po využití odborného poradenstva priamo na mieste, a to počas otváracích hodín od 7:00 do 17:00. Ak máte záujem konzultovať výber tovaru s odborníkom cez víkend, túto možnosť poskytujeme iba v sobotu v čase od 8:00 do 13:00 hod. Práve v týchto prípadoch by sme sa na osobnom stretnutí s vami radi dohodli najprv telefónom alebo mailom.

Svoj tovar dostanete včas

V neposlednom rade aj naďalej platí, že tak výroba, ako aj expedícia nášho tovaru nepozná obmedzený režim. Všetky vopred naplánované vývozy pokračujú a plynulo prebiehajú. Samozrejme, taktiež za prísnych bezpečnostných podmienok, keďže nielen spokojnosť, ale aj zdravie našich klientov je na prvom mieste.

 

V ABWlande sme tu pre vás!

Tagy